Рапърът Ицо Хазарта рядко влиза с коментари по повод случващото

...
Рапърът Ицо Хазарта рядко влиза с коментари по повод случващото
Коментари Харесай

Хазарта в схватка със здравния министър: Срамно е да видиш падението на интелигентен човек

Рапърът Ицо Хазарта рядко влиза с мнения във връзка протичащото се в страната, само че този път не устоя и се захвана за имитация на здравния министър. На брифинг проф. Костадин Ангелов разясняваше разхлабването на ограниченията и настояването на ресторантьорите за отваряне на обектите им на 1 февруари. Ангелов акцентира, че заведенията за хранене и заведенията не са ни приоритет, а най-важно е здравето на хората. Това обаче жегна фронтмена на "Ъпсурт ", който на дълго и необятно изрази възмущението си в обществената мрежа.

Ето какво написа Хазарта:

Винаги е срамно да видиш падението на някой образован човек. Гледам здравния министър Костадин Ангелов и чувам какво споделя. “Ресторантите и заведенията не са ни приоритет! “ Съгласен съм. Приоритет са ви Джъмбо, Била и другари. Подозирам, че ви се отплащат уместно за френската обич, с която ги обслужвате от месеци.

Моловете не работели. Влизаш в мола и – о, изненада! Мобилни оператори, застрахователи, огромни вериги – всичко работи. Там няма ковид. Затворени са магазинчетата на естествените хора, дето се пробват да изкарват пари без да крадат от публични поръчки.
Искам да припомня на хората нещо, което не слушам от никой ръководещ.
На едно заведение му е неразрешено да работи, с цел да може ВСИЧКИ в страната да са здрави, а освен притежателя, личния състав и клиентите. Ето за какво тези ВСИЧКИ е добре да не го не помнят.
Собствениците на заведения за хранене, заведения и фитнес-зали, дружно с работещите в тях – личен състав, сервитьори, бармани, охранители, хигиенисти, както и изпълнителите от шоубизнеса (неслучайно ги поставям накрая) – са в действителност хората, които изнасят на гърба си рецесията с ковид – с цел да може ВСИЧКИ да сме здрави, а освен те самите. Покрай непостижимия труд на лекарите, ние комфортно премълчаваме това. Както и обстоятелството, че до момента в който на едни им не разрешават да работят, на други им подвигат заплатите.
Позволявам си да пиша тези редове по следната причина – аз съм един относително сполучлив български реализатор, нямам финансови проблеми и не чакам помощ от страната. Вероятно бих подминал репликата „ заведенията за хранене и заведенията не са ни приоритет “, в случай че тя бе пристигнала от някой с възпитанието на Валери Симеонов. Отношението обаче, и най-много тонът, с който ръководещите се обръщат към естествените хора и към бизнеса, съгласно мен е плюнка в лицето на всеки българин.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР