Рапърът и продуцент Джей Зи започва работа с Националната футболна

...
Рапърът и продуцент Джей Зи започва работа с Националната футболна
Коментари Харесай

Рапърът Джей Зи започва работа с Националната футболна лига въпреки критиките си

Рапърът и продуцент Джей Зи стартира работа с Националната футболна лига (НФЛ), разгласи спортната организация. Компанията му " Рок нейшън " (Roc Nation) ще е ангажирана с развлекателната част към дуелите в шампионата.

Фирмата уточни, че ще работи " за възстановяване на преживяването онлайн и за увеличение на напъните на лигата по въпросите за обществена правдивост ".

Преди две години Джей Зи се появи на концерт с фланелка на Колин Каперник - състезателят по американски футбол, който поведе митингите за равнопоставеност, като коленичи по време на осъществяването на американския химн. Според медиите в Съединени американски щати музикантът е отклонил покана да взе участие в шоуто на почивката на Супербоул през 2018 година

" Рок нейшън " сподели, че заниманието и въвеждането на смяна не са взаимно изключващи се хрумвания. Вместо това ние ги сплотяваме ", показват от компанията.

Допълва се, че съдействие е опция за укрепване на връзките сред обособените общности в Съединени американски щати. Според " Рок нейшън " НФЛ е подготвена за смяна.

Фотогалерия: Супербоул LIII и историческата купа на "Пейтриътс " и Брейди >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР