Рапърът и продуцент Джей Зи започва работа с Националната футболна

Рапърът и продуцент Джей Зи започва работа с Националната футболна ...

Рапърът Джей Зи започва работа с Националната футболна лига въпреки критиките си.Рапърът и продуцент Джей Зи започва работа с Националната футболна лига (НФЛ), обяви спортната организация. Компанията му "Рок нейшън" (Roc Nation) ще е ангажирана с развлекателната част около двубоите в първенството.

Фирмата посочи, че ще работи "за подобряване на изживяването на живо и за увеличаване на усилията на лигата по въпросите за социална справедливост".

Преди две години Джей Зи се появи на концерт с фланелка на Колин Каперник - състезателят по американски футбол, който поведе протестите за равнопоставеност, като коленичи по време на изпълнението на американския химн. Според медиите в САЩ музикантът е отклонил покана да участва в шоуто на почивката на Супербоул през 2018 г.

"Рок нейшън" показа, че забавлението и въвеждането на промяна не са взаимно изключващи се идеи. Вместо това ние ги обединяваме", посочват от компанията.

Допълва се, че сътрудничество е възможност за заздравяване на връзките между отделните общности в САЩ. Според "Рок нейшън" НФЛ е готова за промяна.

Фотогалерия: Супербоул LIII и историческата титла на "Пейтриътс" и Брейди >

Източник: dnevnik.bg