Рапърът и бивш депутат от Продължаваме промяната Христо Петров -

...
Рапърът и бивш депутат от Продължаваме промяната Христо Петров -
Коментари Харесай

Ицо Хазарта къта 180 бона в банката

Рапърът и някогашен народен представител от " Продължаваме промяната " Христо Петров - Ицо Хазарта, е икономисал 180 000 лв. от възнаграждения от участия, излиза наяве от декларацията му пред КПКОНПИ.

Дори двамата шефове на 47-ия парламент - Никола Минчев и Мирослав Иванов, не могат да се похвалят с такива суми и техните влогове в банките едвам приближават 20 хиляди лв., сочи още справката. Бившата председателка на законодателния орган Ива Митева (ИТН) обаче има много по-тлъсти от тях сметки, само че те не идват от заплати, а от завещание.

Един от най-заможните депутати се оказва за следващ път довчерашният водач на ПГ на Слави Трифонов - сценаристът му Хаджи Тошко. Йорданов е натрупал стотици хиляди в депозити, като е упоменал, че всички са от авторски права и единствено един - от спестени средства от заплати.

Единият някогашен кандидат за Българска народна банка - Андрей Гюров (Продължаваме промяната) е съумял да си купи апартамент в Благоевград, където преподава, в границите на предходната година.

За разлика от него, другият - Любомир Каримански (ИТН) е съумял да спести едвам към 20 бона в трезор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР