Рапърът Христо Балабанов, известен като Кристо, замени бившото си гадже

...
Рапърът Христо Балабанов, известен като Кристо, замени бившото си гадже
Коментари Харесай

Кристо нанесе жесток удар на изпотрошената в катастрофа моделка Кристин

Рапърът Христо Балабанов, прочут като Кристо, размени някогашното си гадже Кристин Илиева с нейна адашка. След края на 5-годишната си връзка с Кристин Кристо дълго време не съумя да продължи напред, написа " Телеграф ".

Той описваше моделката като най-голямата обич в живота си. Двамата се влюбиха още до момента в който тя беше ученичка, само че хубавицата го натири поради непрекъснатата му ревнивост. Няколко месеца по-късно името на Кристо бе обвързвано с незнайна госпожица, а по-късно и с втора - всичките с над 10 години по-малки от него. В момента обаче той е оставил мимолетните си увлечения в предишното и още веднъж се носи на крилете на любовта. Новото момиче се споделя Кристин Георгиева и още веднъж е много по-малка от музиканта. В обществените мрежи е скрила годината си на раждане, само че от оповестените фотоси се вижда, че към момента е ученичка или студентка в първи курс.

Двамата се срещат по време на клипа на Кристо и неговата колежка Ева. Там пламва любовта сред тях, а близки споделят, че двамата са дружно от декември предходната година. В профила на Кристо обаче не може да бъде открита тяхна обща фотография, тъй като той предпочел да не разгласява новината за новата си връзка. Една от аргументите за това е, че желал паниката около нещастието с някогашната му половинка да отмине, тъй като не се чувствал добре той да демонстрира щастливите си фотоси с новата си обичана, до момента в който Кристин се възвръща след тежка злополука, която провокира нейната другарка Дивна.

Въпреки това Кристо все по-често разгласява закачливи клипчета в Инстаграм, само че към момента не демонстрира лицето на обичаната си. Тайната им връзка обаче не е чак толкоз загадка, защото двамата влюбени постоянно могат да бъдат видяни хванати за ръка по столичния бул. " Витоша ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР