Рапърът DMX отново може да се разхожда на свобода. Звездата,

...
Рапърът DMX отново може да се разхожда на свобода. Звездата,
Коментари Харесай

DMX излезе от затвора

Рапърът DMX още веднъж може да се разхожда на независимост. Звездата, чието име по паспорт е Ърл Симънс, прекара няколко месеца в пандиза поради данъчни измами.

Присъда за една година той получи предишния март, когато се призна за отговорен в съда в Манхатън. Поради положително държание, Симънс бе освободен по-рано.

Макар прокурорите тогава да упорстваха за присъда от 5 години, съдията Джед Рейкаф съобщи, че DMX е „ добър човек “ и по тази причина получава единствено 12 месеца зад решетките. За намаляване на събитията, юристът на рапъра пусна в залата и парчето му Slippin, в което се пее какъв брой е сложен животът му.

Симънс се озова зад решетките, тъй като не беше заявил приходите си, които възлизат на няколко милиона $, от интервала 2010 до 2015 година Той не е употребявал банкова сметка на свое име и е давал лъжливи заявления за приходите си в съда, когато е почнал процедура за неплатежоспособност.

Изпълнителят на Party Up е имал проблем със закона и преди, заради отхвърли си да заплаща детски издръжки, което го прати в пандиза за два месеца. Той има общо 15 наследника от 9 разнообразни дами. DMX е арестуван няколко пъти и за носене на оръжие без позволение, владеене на опиати, превишена скорост, нападателно държание и проявена свирепост над животни.

Източник: Monitor
Снимка: АП
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР