Рапърът DMX е осъден на 1 година затвор за данъчни

...
Рапърът DMX е осъден на 1 година затвор за данъчни
Коментари Харесай

Осъдиха DMX на година затвор

Рапърът DMX е наказан на 1 година затвор за данъчни измами на стойност 1, 7 милиона $. Звездата, чието име по паспорт е Ърл Симънс, се призна за отговорен в съда в Манхатън.

Макар прокурорите да са желали присъда от 5 години, съдията Джед Рейкаф съобщи, че DMX е „ добър човек “ и по тази причина получава единствено 12 месеца зад решетките. За намаляване на събитията, юристът на рапъра пусна в залата и парчето му Slippin, в което се пее какъв брой е сложен животът му.

Симънс не е заявил приходите си, които възлизат на няколко милиона $, от интервала 2010 до 2015 година Той не е употребявал банкова сметка на свое име и е давал лъжливи заявления за приходите си в съда, когато е почнал процедура за неплатежоспособност.

Изпълнителят на Party Up е имал проблем със закона и с отхвърли си да заплаща детски издръжки, което го прати в пандиза за два месеца. Той има общо 15 наследника от 9 разнообразни дами. DMX е арестуван няколко пъти и за носене на оръжие без позволение, владеене на опиати, превишена скорост, нападателно държание и проявена свирепост над животни.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР