Рапърът Атанас Колев крие пикантен прякор, с който неговите авери

...
Рапърът Атанас Колев крие пикантен прякор, с който неговите авери
Коментари Харесай

Смях! Ето Как Е Бил Тайният Креватен Прякор На Наско Колев

Рапърът Атанас Колев крие лют прякор, с който неговите приятели от Варна го назовават още от учебно заведение. Настоящият съквартирант във „ВИП Брадър“ бил известен като Банана, а обичаният му плод даже е хаштаг на първата му почитател страница от времето, когато се прочува с присъединяване си във „Х Фактор“.

Припомнете си, че Колев обели с доста деликатност един банан на Мира Добрева и й го подаде с лека усмивка, която може би значи доста повече, в сравнение с елементарният фен може да си показа.

В началото на своята кариера Наско имал желание да употребява прозвището като псевдоним, само че продуциращата го държанка Мария Илиева попарила детските му мераци, като определила прякора „Наско Банана“ за детски и непредвидлив от бизнес позиция, написа „Lifeonline.bg“. Със сигурност обаче „бананът“ е бил обичания й „плод“, шушукат другари на Наско.

В началния стадий от кариерата му, страницата на Наско е засипвана от фотоси на банани, надписани с името на бъдещия ВИП, а на един от концертите към момента като участник в „Х Фактор“ Колев излиза облечен с тениска с огромен банан.

Според слуховете Наско си падал по какички от дребен. Знаейки това, феновете незабавно заподозряха младежа във флирт с Мира Добрева. Той нееднократно е показал благосклонностите си, които с изключение на симптом на почитание към тв водещата се одобряват от феновете и като предпочитание за непосредственост.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР