Рапърът A$AP Rocky буквално щурмува класациите на Билборд, след като

...
Рапърът A$AP Rocky буквално щурмува класациите на Билборд, след като
Коментари Харесай

A$AP щурмува Billboard

Рапърът A$AP Rocky безусловно щурмува класациите на Билборд, откакто дебютният му албум Long.Live.A$AP (Вирджиния Рекърдс/Sony Music) оглави четири ранглисти за продажба на албуми - Топ 200, Хип хоп, R&B и цифрова продажба. В рамките на първата седмица от премиерата си, Long.Live.A$AP е продаден в над 138 000 копия.

Албумът на A$AP Rocky дебютира и преди всичко в чарта на Канада и на седмо място в Обединеното Кралство. Long.Live.A$AP е #1 в iTunes чартовете на Съединени американски щати, Канада, Франция, Австралия, Дания и Нова Зеландия и на второ място във Англия, Германия, Швейцария, Финландия, Полша и Люксембург и е в Топ 10 на още 24 страни.

Long.Live.A$AP включва публично излезлите сингли досега: “F**kin’ Problems ” със златен статус на продажби и с присъединяване на Drake, 2 Chainz и Kendrick Lamar, както и новото парче Wild For The Night с присъединяване на Skrillex и Birdy Nam Nam. Новия сингъл рапърът показа преди няколко дни в „ Късното шоу на Дейвид Летърман ” дружно с DJ A-Trak, AraabMuzik и DJ Clark Kent. Новият #1 албум включва още колаборации с ScHoolboy Q, Santigold, Joey Bada$$, Yelawolf, Danny Brown, Action Bronson и Big K.R.I.T.

Музикални продуценти на Long.Live.A$AP са A$AP Rocky, A$AP Yams, Bryan Leach, Chace Johnson и Geno Sims.

През лятото на 2011 година, амбициозният и харизматичен A$AP Rocky притегли вниманието с микстейпа Live.Love.A$AP, от който издаде дебютния си сингъл Goldie. Той беше включен от MTV в листата на „ Артистите, които би трябвало да следим през 2012-та ”, получи номинации за европейските музикални награди на MTV (EMA) и хип хоп премиите BET, както и редица позитивни мнения в пресата.

A$AP Rocky ще бъде специфичен посетител в международното турне на суперзвездата Риана Diamond World Tour. Турнето започва на 8 март в Ню Йорк и е продуцирано от Live Nation.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР