Рап певицата Тита шокира своите последователи в социалната мрежа Инстаграм.

...
Рап певицата Тита шокира своите последователи в социалната мрежа Инстаграм.
Коментари Харесай

Феновете се питат: С перука ли е Тита? СНИМКИ

Рап певицата Тита шокира своите почитатели в обществената мрежа Инстаграм. Изпълнителката на " Антилопа " разгласява пост, на който е с радикално друга визия. Промяната и е обвързвана с нова прическа. Тя е кестенява и с бретон.



До скоро сексапилната звезда беше върла русокоска, като русата и коса се явяваше нейна запазена марка. Много от почитателите на Тита бързо заподозряха, че тя ги блъфира и просто си е поставила перука, която може би е част от предстоящ музикален клип.

Няколко часа откакто фотосът се появи в мрежата заваляха и десетки мнения. " С кафява коса си хубава, само че русокоска си още по-хубава ", се споделя в мнение под поста. Впечатление прави, че въпреки всичко множеството мнения по отношение на новата визия на певицата бяха позитивни. Не липсваха и такива, които молиха към това Тита да пусне скоро нова ария.

Публикацията на Христина, както е същинското име на певицата, се състои от две фотоси. Втората е много по-провокативна, като нея се виждат обилните и форми.



В последно време хитмейкърката се намира в креативен застой. Както " Марица " писа преди време из музикалните среди от ден на ден циркулират слуховете, че Тита е взела решение да се преориентира към поп фолка.

Към момента певицата главно се занимава с рекламирането на личната си линия спортни обувки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР