Рап групата Wu-Tang Clan добави Sea Star Festival сред 12-те

...
Рап групата Wu-Tang Clan добави Sea Star Festival сред 12-те
Коментари Харесай

Wu-Tang Clan са хедлайнерите на Sea Star Festival

Рап групата Wu-Tang Clan добави Sea Star Festival измежду 12-те си шоута в Европа.

Организиран от екипа зад неведнъж награждавания EXIT фестивал, Sea Star фестивал се организира в живописния хърватски морски град Умаг. Посетен е от повече от 80 хиляди души през последните две години.

Предстоящото издание е на 24 и 25 май на брега на красивата лагуна Stella Maris.

Участието там ще е единственото за Wu-Tang Clan в Централна и Източна Европа. Сред градовете на останалите им участия в границите на европейското турне са Берлин, Париж и Москва.

Към тях за Sea Star Festival ще се причислят реализатори като Vojko V, Fox, High5, Buntai, Smoke Mardeljano, Hazze и доста други. Sea Star ще включва и някои от най-големите техно звезди Sven Väth, Nina Kraviz, Ilario Alicante и Enrico Sangiuliano, подкрепени от някои от известни местни диджеи.

Билетите сега се продават за 64 лева

Wu-Tang Clan

Създаден през 1992 година в Стейтън Айлънд, Ню Йорк, американският колектив Wu-Tang Clan е измежду най-големите имена в историята на хип-хопа. Техни са някои от най-големите хип-хоп песни, те разпространяваха уличния рап и преобразиха цялата жанрова идея до бизнес равнище.

Пълният състав включва водача и идеалист RZA и останалите Wu-Tang войни: GZA, Method Man, Raekwon, Ghostface Killah, Inspectah Deck, U-God, Masta Killa и Cappadonna.

Техният гений е приет с разнообразни награди, в това число Grammy (Method Man).

Те повлияха на най-големите реализатори от новото потомство, като A$AP Rocky и Kendrick Lamar, както и техните колаборации с имена като Redman, Mobb Depp, Busta Rhymes, Erick Sermon, Nas, Pete Rock и доста други.

Sea Star

Фестивалът Sea Star, промотиран от екипа на международно известния фестивал EXIT, се организира в красивия приморски град Умаг на удивителното хърватско крайбрежие. Той е ситуиран в лагуната Стела Марис. Умаг е спираща дъха композиция от барок, подем и средиземноморски климат, а целият район на Истрия е прочут с вкусната си домашна и гурме храна, маслинови горички, домати и лозя.

Sea Star фестивал е идеална покана за започване на лятото на зашеметяващо място, със световноизвестни реализатори и изключителна продукция.

Партито за добре пристигнали е на 23 май, а закриващото - на 26 май.

Билетите за Sea Star festival са в продажба в мрежата на Билет Бг (www.bilet.bg).

Информация за настаняването и пътуването може да получите от формалната туристическа организация ExitTrip`s на Exit OFFICIAL WEBSITE.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР