Рано или късно всеки един военен конфликт завършва с дипломация

...
Рано или късно всеки един военен конфликт завършва с дипломация
Коментари Харесай

Стефан Янев за Байдън и Митрофанова: Хората да преценят дали усмивките са истински

Рано или късно всеки един боен спор приключва с дипломация - на масата на договарянията. Не мога да кажа по кое време, само че дипломацията следва. Това сподели ръководителят на " Български напредък " Стефан Янев в ефира на бТВ.

" В дипломацията усмивките са значими. Дали са същински или не, дано да оставим на хората да преценяват. Важни са обаче диалозите ", по този начин отговори Янев на въпрос за фотосите си с американският президент Джо Байдън и съветският дипломат у нас Елеонора Митрофанова.

" Българският народен е не е факсимиле. Трябва да се работи в името на тази страна и тогава няма да има потребност да се тормозим дали има или няма външно въздействие ", сподели още той.

" Както газът, по този начин и петролът са съществени фактори и първични материали в българската стопанска система. По отношение на газа - цените и доставките рефлектират на енергийната ни сигурност. Ако аз бях на управническия стол, по какъв начин бих постъпил? Аз бих претендирал от съответните експерти от Булгаргаз да предложат най-хубавото решение. Но би трябвало да бъде обезпечена енергийната сигурност. Бяха контрактувани все още два танкера - питайте експертите какъв брой време ще стигне тази газ. Но всички я чакаме, имаше и едно очакване на Годо ", сподели Янев.

" Имал съм своите съображения към Кирил Петков като министър на стопанската система, само че съм запазил тима повсеместен. Спомняте ли си електрическите автомобили, чиито вложители трябваше да дойдат в Ловеч. Обещанието, че нещо ще се случи, не се случва. Къде са резултатите - не ги виждам ", разяснява ръководителят на " Български напредък ".

" Управляващата коалиция не взема решение сегашните проблеми, а ги задълбочава. Националният проект за въвеждане на еврото беше признат апропо със необичайно държание на съдружните сътрудници, само че те считат, че приемането на еврото би трябвало да върви. Последният излишък на националния суверенитет - българският лев - ще бъде закрит ", разяснява той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР