Рано или късно, повечето жени започват да забелязват и скриват

...
Рано или късно, повечето жени започват да забелязват и скриват
Коментари Харесай

Частите на тялото, които издават възрастта

Рано или късно, множеството дами стартират да виждат и скриват първите признаци на стареене: без значение дали крият бръчки или боядисват косата си. Сред тези забележими признаци на остаряване, има по-фини резултати, които не виждаме изначало. Ние започваме да им обръщаме внимание, когато е прекомерно късно да се направи нещо по въпроса. Знаете ли на кои признаци на стареене би трябвало да обърнете повече внимание?

Ето какво намерихме, с цел да отговорим на този въпрос:

1. Уши

Това надали е първото нещо, на което множеството хора обръщат внимание, само че ушната мида губи естествената си разтегливост през годините. Жените, които обичат да носят огромни обеци, са изключително изложени на такива промени.

Как да предотвратите това:

Големите, тежки обеци могат да се трансфорат в голяма заплаха за разпъване на ушите. Ако това ви тормози, избягвайте да ги носите колкото е допустимо повече. Също по този начин е добре да си махате обиците вечер. Друг потребен съвет за опазване на формата на ушите е да се подхранват и овлажняват постоянно с крем. По този метод кожата ви ще резервира своята разтегливост доста по-дълго.

2. Шия

Докато множеството дами се грижат за лицето си всекидневно, доста незаслужено подценяват региона на шията. Въпреки че има доста типове козметика, които могат да оказват помощ за удължение на младостта на тази част от тялото ви, множеството от тях имат единствено краткотрайни резултати. Тъй като в гърлото няма мастни съставни елементи, кожата става увиснала и набръчкана с времето.

Как да предотвратите това:

Дори откакто сте забелязали първите признаци на стареене, можете да опитате да върнете часовника назад. Въпреки това, постоянно е по-добре да се предотвратят сходни положения на кожата, преди да се появят. Не забравяйте да се грижите за лицето и шията си посредством разчистване, навлажняване и поддържане.

3. Чело

Различните опити да се отървете от бръчките на челото може елементарно да се извърнат и да провокират още повече - под въздействието на ботокс, страничните мазнини на челото стават атрофирани. В резултат на това челото губи своята естествена форма.

Как да предотвратите това:

Вашата съществена грижа би трябвало да бъде избягването на всевъзможен тип лекуване с ботокс. Това даже няма да е належащо, в случай че се опитате да предотвратите появяването на първите бръчки, като ги изгладите с кремове и маски за лице и вършиме специфични извършения.

4. Вежди
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР