Ранното отпадане на немския национален отбор предизвика истински бум в

...
Ранното отпадане на немския национален отбор предизвика истински бум в
Коментари Харесай

Интернет се забавлява с ранното отпадане на Германия от Мондиала

 Бундестимът се извини на почитателите за историческия срам на Мондиала  Историческо: Германия изненадващо отпадна от Мондиал 2018
Ранното отпадане на немския народен тим провокира същински взрив в обществените мрежи, които не пропуснаха да се пошегуват с историческия срам на Бундестима.

Сред най-активните по традиция бяха почитателите на Англия, които от години недолюбват селекцията на Йоаким Льов, поради мъчителното отпадане на " трите лъва " на Мондиал 2010. Освен това, на Острова пресметнаха, че Англия за първи път от 1966 година насам се показва по-добре от маншафта на международни финали.



По-малката щерка на Христо Стоичков - Христина също не пропусна опцията да се пошегува с Бундестима след резила против Южна Корея (0:2).

Малко откакто международните първенци сдадоха купата в Русия, щерката на най-великия български футболист пусна емотикона със смеещо се дребосъче, знамето на Германия и надпис " Bye Germany ".

Отдолу Христина разгласява именитото видео със своя татко от САЩ`94, където на чист немски споделя " Айн цу, цвай цу, трайн, дрън ".



Шегите в обществените мрежи даже свързаха отпадането на Бундестима с политическата обстановка в страната. В една от изявленията се вижда фотография на канцлера на Германия Ангела Меркел, която звъни на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп с думите: " Тръмп, аз съм, Ангела. Истинският зложелател е от юг, не от север ".



Небезизвестният уебсайт " PornHub " пък категорично предизвести, че има намерение да махне немската секция поради позорното отпадане на Бундестима.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР