Ranger Raptor – най-здравият и най-производителният вариант на най-продавания пикап

...
Ranger Raptor – най-здравият и най-производителният вариант на най-продавания пикап
Коментари Харесай

Специален Ford Ranger Raptor дебютира с филм

Ranger Raptor – най-здравият и най-производителният вид на най-продавания пикап в Европа, преди малко стана още по-желан, откакто Ford показа новата специфична серия Ranger Raptor. Произведена в стеснен брой за ексклузивност, новата специфична серия Ranger Raptor укрепва внушителния екстериор и първокласния интериор на чистокръвния пикап с спомагателни стилизирани акценти, в това число дръзки спортни ленти и отличителни червени елементи.
Лимитираната серия е измежду героите на – нов филм, въодушевен от жанра „ спагети уестърн “, продуциран от Ford. Филмът показва новия модернизиран жанр и високоскоростна проходимост на специфичната серия Ranger Raptor в подобаващ офроуд сюжет, паралелно с другите отличителни модели на Ranger – новите разновидности Wolftrak и Stormtrak и музи от рали спорта Ranger MS-RT.



В новия филм на Ford „ Добрият, Лошият и Злият RSE “ специфичната серия Ranger Raptor се изплъзва на злонамерени бандити в градче от Дивия запад, подкрепят от другарите си – другите модели Ranger. Съдържащ многочислени препратки към емблематичния род уестърн, филмът е сниман на същинска снимачна площадка в жанр „ спагети уестърн “ в Испания и следва скоковете и дрифтовете оторигиналното видео за лансирането на Ranger Raptor, което от този момент е гледано над пет милиона пъти.
 Най-успешният пикап в историята също мина на ток Най-успешният пикап в историята също мина на ток
Компанията Ford показа електрическа трансформация на най-успешния пикап в историята - F-150, който от 44 години е водач по продажби ср...
Разработен от Ford Performance като върхов модел Ranger, Ranger Raptor се отличава с ултра крепко шаси, особено окачване и гуми и високопроизводителен EcoBlue дизелов силов елемент, с цел да поддържа търсещите мощни чувства, същински офроуд запалянковци с дейни действия навън.
„ Новата лимитирана серия Ranger Raptor прибавя още повече драматизъм към нашия величествен офроуд пикап с неповторими екстериорни линии и усъвършенствания в кабината, които го вършат още по-характерен и мечтан “, споделя Щефан Мюнцингер, управител, Ford Performance, Ford of Europe. „ Участието му в нашия личен спагети уестърн е идеалният метод да демонстрираме стила и офроуд опциите на специфичната серия Ranger Raptor. Тя ще дойде в дилърствата на Ford в Европа през октомври тази година. “


С избор на цвят сред Performance Blue, Conquer Grey и Frozen White, новата специфична серия Ranger Raptor прибавя две идентични спортни ленти в черен непрозрачен цвят с червени контрастни очертания на предния похлупак, покрива, долната част на страниците, задните калници и задния похлупак, с цел да подчертае в допълнение високата продуктивност на пикапа.
Допълвайки отличителните спортни ленти, предните куки за изтегляне са приключени в алено, до момента в който уширените арки на колелата, предните и задните брони, дръжките на вратите и знаковата решетка с изпъкнал надпис Ford се отличават с матово черно покритие, с цел да основат още по-внушителен външен тип от сивите екстериорни елементи на общоприетия Raptor.


 Ford смята хората за незаменими при производството на автомобила Ford смята хората за незаменими при производството на автомобила
През идващите най-малко 6 години хората ще бъдат незаместим фактор при производството на коли, оповестиха от компанията Ford и предостав...
Интериорът на двойната кабина на лимитираната серия е още по-спортен; специфичното чувство се основава от алените шевове на кормилото, инструменталния панел и панелите на вратите. Стандартно оборудваните седалки от зърнеста кожа са проектирани да бъдат удобни и поддържащи, без значение дали преодолявате тежки терени или равни автомагистрали, а неповторимият за специфичната серия инструментален панел в цвят Raceway Grey прибавя спомагателна ексклузивност.
Моделът от специфичната серия резервира неповторимото шаси Ford Performance на Ranger Raptor. Оптимизиран за високоскоростно офроуд шофиране, където разпоредбите и изискванията разрешават, Ranger Raptor се отличава със 150 мм по-широка диря и 51 мм по-висок луфт от Ranger XLT за по-висока офроуд проходимост.



Специалното окачване употребява алуминиеви двойни носачи начело и многораменна задна структура, в това число амортисьори FOX с понижаване на неустойчивостта по отношение на позицията, което смекчава демпфериращите сили в отговор на изменящите се обстановки при шофиране. Гумите General Grabber AT3 за всевъзможни терени оферират оптимално сцепление на хлъзгави повърхности.
Специалната серия Ranger Raptor се зарежда от 2,0‑ литров EcoBlue дизелов мотор на Ford с двоен турбокомпресор, с мощ 213 к.с., разрастващ 500 Нм въртящ момент1, който задвижва дружелюбна 10-степенна автоматизирана скоростна кутия, употребена и от спортния автомобил Ford Mustang. Уникалната за Ranger Raptor система за ръководство по отношение на терена разрешава на водачите да преодоляват разнородни терени и условия на шофиране, в това число посредством режим Баха - наименуван на фамозното пустинно рали Баха 1000 - за оптимална офроуд динамичност.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР