рандиозен финал отбеляза края на втори сезон на най-мистериозното шоу

...
рандиозен финал отбеляза края на втори сезон на най-мистериозното шоу
Коментари Харесай

Боби Турбото е големият победител в "Маскираният певец"

рандиозен край означи края на втори сезон на най-мистериозното шоу в ефира „ Маскираният артист “. Борислав Захариев, прочут като Боби Турбото, който цели тринадесет излъчвания сполучливо се криеше зад тайнствената маска на Баба Яга извоюва купата на огромния победител. Зрителският избор отреди второ място да заеме обаятелният облик на Булката, зад който стоеше певицата Невена Цонева. Почетната трета позиция на стълбичката бе за Християна Лоизу, която вдъхна живот на обичаната Хищница.



Боби Турбото не можа да скрие вълнението си от успеха секунди след свалянето на маската и показа за феновете: „ Огромно благодаря за поканата, за костюма и на целия екип. Благодаря също на хората, които разясниха и ме държаха във въздуха три месеца, страхотни бяха. Човек в никакъв случай не би трябвало да се отхвърля. Когато се трудиш, всичко се получава. Промяната е допустима, когато има религия, обич и светлина. “



„ Много мъчно се крих в този облик. Всички ми задаваха въпроси, само че аз отричах. За мен беше извънредно благополучие да съм част от това прекарване. Защото за мен това е прекарване, а не просто предаване. “, разкри Невена Цонева, която завоюва сребърния орден в мистериозната конкуренция.



На почетното трето място феновете избраха да застане Хищницата, която остана мистерия за всички до последно и панелът не съумя да я разкрие. „ Много ми е прелестно, че към този момент ви виждам. Беше огромно предизвикателство да вземам участие в предаването. Този облик беше много виновен за мен. Благодаря на всички! “, описа певицата за приключението от присъединяване си в „ Маскираният артист “.



Феновете на предаването се любуваха на вълнуващ театър на огромния край на втори сезон. Хищницата, Баба Яга и Булката изпяха по две песни на сцената, а минути преди да стане явен спечелилият трите маски се събраха за общо осъществяване на „ Маска на цветни петна “. Шоуто стартира с появяването на последната гост-маска от предходния сезон – Бикът. В костюмът тази година бе прикрит основният сценарист на „ Маскираният артист “ - Влади Априлов. „ В това шоу няма нищо елементарно, само че тъкмо по тази причина то се трансформира в шлагера на сезона. “, сподели той след разкриването на облика.









С роман от първо лице за страстите от присъединяване и успеха във втори сезон на „ Маскираният артист “ още в понеделник в ефира на „ Здравей, България “ феновете ще видят Борислав Захариев – Боби Турбото. Само ден по-късно, на 8 декември, Лора Инджова и Виктор Николаев ще посрещнат Невена Цонева и Християна Лоизу в студиото на утринния блок на

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР