Rambox е приложение за съобщения и имейли с отворен код,

...
Rambox е приложение за съобщения и имейли с отворен код,
Коментари Харесай

Rambox 2.1.2

Rambox е приложение за известия и имейли с отворен код, което комбинира най-често срещаните приложения за чат и връзка в едно. Ако сте един от тези хора, които употребяват голям брой имейли и услуги за известия, Rambox обгръща всичките ви потребности за известия в една стратегия, което ви икономисва време и улеснява живота ви.

Rambox има прелестен и изчистен интерфейс, който ви разрешава да избирате известия или имейл като услуги, които можете да употребявате и добавяте. По избор можете да добавите услуга, която сега не е в листата, или да употребявате търсенето, с цел да намерите поддържано приложение. По време на писането на тази публикация, ние преброихме 89 поддържани приложения, като цифрата им най-вероятно ще се усили с времето. Някои от най-популярните приложения, които Rambox поддържа, включват Aim, Discord, Gmail, iCloud Mail, ICQ, Messenger, LinkedIn, Outlook, Outlook365, ProtonMail, SquirrelMail, Skype, Steam, TweetDeck, WeChat, Yahoo! Mail и Messenger и Yandex.

Кликването върху която и да е икона отваря нов раздел с всички определени от вас приложения. Всяка услуга прибавя спомагателен раздел, сходен на метода, по който работи уеб браузърът ви. Можете да изберете настройки на нареждане, заглушаване, вести и други

Ако мечтаната от
Всичко за Вашата сватба
вас услуга не е в листата, елементарно можете да я добавите. Предпочитанията също по този начин разрешават универсални настройки за всичките ви приложения. Лиценз: Безплатен (Open Sorce).

Промени в Rambox 2.1.2:

Auto-Update: Fix Windows & macOS devices gets „ Update now! “ new version message that points to the updated Linux snap package. Екрани 1 от 3

Официална страница
Изтегли: Rambox 2.1.2 за Windows (67.6 MB)
Изтегли: Rambox 2.1.2 за Linux
Изтегли: Rambox 2.1.2 за MacOS (153 MB)

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News

ОЩЕ ПО ТЕМАТАPromoMall.bg