Ръководството на Висшата лига на Англия вече е започнало преговори

...
Ръководството на Висшата лига на Англия вече е започнало преговори
Коментари Харесай

В Англия започнаха дебат за връщането на феновете по трибуните

Ръководството на Висшата лига на Англия към този момент е почнало договаряния с държавното управление на страната по отношение на опцията за завръщането на почитателите по стадионите. Сезонът се възобновява идната сряда, като към този момент всички мачове ще се играят при закрити врата.

Вчера президентът на Ла Лига Хавиер Тебас съобщи, че в Испания се надяват част от публиката да се завърне още преди края на сегашния сезон, който бе възобновен нощес. Според него става дума за 10 или 15% от потенциала на стадионите. В Англия също обмислят сходен вид, въпреки че към този момент наподобява мъчно осъществимо това да се случи още през тази акция. Все отново " Мирър " твърди, че фактът, че са почнали към този момент такива публични диалози с държавното управление на Англия е доста насърчителен и мрачните вероятности целият идващ сезон да се изиграе пред празни трибуни към този момент отстъпват на назад във времето.

Футболната асоциация на Англия също е провела първични диалози по отношение на опцията да бъде позволена аудитория на финала за ФА Къп, който е на 1 август.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР