Ръководството на варненската фирма Градски транспорт във Варна получи неудобни

...
Ръководството на варненската фирма Градски транспорт във Варна получи неудобни
Коментари Харесай

Съветничка от ГЕРБ във Варна пита Градски транспорт: Защо пращате само стари автобуси във Владиславово?

Ръководството на варненската компания " Градски превоз " във Варна получи неуместни въпроси за обслужването на пасажери освен от опозицията в общинския съвет, само че и от ръководещите от ГЕРБ, който кардинално го поддържат. Един от тях беше за рейсовете, които транспортират хората от и до регион " Владислав Варненчик ".

Лидерът на съветниците на ГЕРБ Марица Гърдева попита за какво линиите в най-отдалечения от центъра квартал на Варна се обслужват единствено от остарели рейсове. Изпълнителният шеф на компанията транспортьор Злати Златев сподели, че това не е правилно и че старите и новите рейсове се разпределят по всички линии. " Като консултант от " Владиславово " получавам сигнали от жителите там, че се возят в остарели рейсове и апелирам да объренете внимание на това ", съобщи Гърдева.

По време на съвещание на стопанската комисия, на което тежкото финансово положение на " Градски превоз " беше разисквано в детайли, стана ясно, че в сдружението към този момент идват първите от 15-те нови рейса, които се чакаха. Златев обаче разяснява пред съветниците, че разноските към тези транспортни средства са съществени, въпреки и по-малко, отколокото за старите. Той акцентира, че работата на климатиците, с които пънтиците във Варна са привикнали и изискват в жегите, подвига разхода на гориво с 3-4%. Климатиците на най-новите попълнения в автопарка на компанията пък били още по-мощни. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР