Ръководството на ЦСКА-София поиска оставката на всички членове на Дисциплинарната

...
Ръководството на ЦСКА-София поиска оставката на всички членове на Дисциплинарната
Коментари Харесай

ЦСКА-София поиска оставката на Дисциплинарната комисия


Ръководството на ЦСКА-София изиска оставката на всички членове на Дисциплинарната комисия, откакто през днешния ден бе взето решение Левски да бъде осъден със единствено един мач отнемане от домакинство и 4 хиляди лв. санкция за хвърлената бомбичка по чиновник на реда по време на дербито сред двата отбора в сряда.

"Шокирани сме от меко казано смешната глоба, която беше наложена на Левски за опита за ликвидиране, който направиха почитателите от тяхната агитка по време на последното постоянно дерби. Служител на реда беше тежко ранен, претърпя интервенции и му предстоят още, с цел да се възвърне изцяло, а наказването е единствено един мач без аудитория и 4000 лв. парична санкция?!", се споделя в формалната позиция на "червените".

Потресени сме от двойния стандарт, с който биват наказвани ЦСКА и Левски. За хвърлена по единия непряк арбитър монета от 50 стотинки, която никой не видя, нашият клуб беше осъден с умопомрачителна сума - 30 000 лв. и затваряне на бранш "А" на "Армията". А за тежка телесна щета на длъжностно лице безконечният противник е санкциониран с едвам 4000 лв.?! Можем да изброим още образци, само че не считаме, че е необходимо", допълват от стадион "Българска армия".

"ПФК ЦСКА е засегнат от наложената смешна глоба на Левски предвид на тежките последици. Подобни прояви на принуждение отблъскват хората от стадионите. А футболът е за хората, нали? "Още от дете" не е просто известен рефрен. Това е песента, която пеят армейските деца по стадионите. Песента, с която те израстват, обичайки ЦСКА. Ние желаеме децата да идват на стадионите и да поддържат обичания клуб спокойни, без да се опасяват за живота си. За задачата, прояви като тази на почитателите на безконечния противник би трябвало да се санкционират допустимо най-строго. Уважаеми господа, членове на ДК на БФС, подайте своите оставки и приемете, че взехте срамно решение по време на съвещанието си днес", приключват от управлението на ЦСКА-София. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР