Ръководството на ЦСКА - София иска да подпише по-дълъг договор

...
Ръководството на ЦСКА - София иска да подпише по-дълъг договор
Коментари Харесай

ЦСКА задържа с нов договор Саша Илич

Ръководството на ЦСКА - София желае да подпише по-дълъг контракт със старши треньора Саша Илич, разкриха от " Армията ".

Сърбинът парафира при започване на сезона за две години с " алените ", само че съгласно осведомени втората е условна. Когато Илич бе показан публично за нов ментор се заприказва, че контрактът му е за 1+1 години, което значи, че скоро двете страни ще би трябвало още веднъж да седнат на масата за договаряния. Желанието на " алените " шефове е Саша Илич да подпише най-малко за още два сезона - до лятото на 2025 година, което сигурно ще бъде гарнирано и с нарастване на заплатата.
По този метод ЦСКА - София желае да блокира апетитите на непознати клубове към треньора. Припомняме, че през последните месеци в Сърбия спрягаха Саша Илич за Партизан, а самият ментор преди няколко дни разгласи пред медиите в Турция, че желанието му е един ден да поеме отбор от шампионата на комшиите.
В Борисовата градина са доста удовлетворени от работата на легендата на Партизан, който съумя да трансформира ЦСКА - София в мощен тим. Към днешна дата " алените " са водачи в класирането, а настрана от началото на годината се вижда солидно усъвършенстване в представянето на отбора.
Шефовете на " Армията " са обнадеждени и от обстоятелството, че с работата си Илич подвигна и цените на играчите в тима. Сърбинът ротира по подобен метод състава, че всички налични футболисти имат късмет да разкрият качествата си, което не се бе случвало от много време при " алените ".
С отлични усещания от Саша Илич са и самите футболисти, които не крият пред шефовете, че точно треньорът е главната причина за първото място ва тима в класирането.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР