Ръководството на ЦСКА отново призова здравните власти в страната да

...
Ръководството на ЦСКА отново призова здравните власти в страната да
Коментари Харесай

ЦСКА отново призова за допускането на повече фенове на финала за Купата на България

Ръководството на ЦСКА още веднъж прикани здравните управляващи в страната да понижат рестрикциите за посещаване на мачове за финала на Купата на България в сряда, когато " алените " ще се изправят против Арда.
Според настоящите ограничавания на Националния стадион " Васил Левски " могат да участват най-много 4000 индивида, разграничени по равно сред двата отбора. От ЦСКА към този момент сигнализираха, че това е извънредно незадоволителна численост за всички последователи на клуб, които желаят да гледат онлайн дуела, и показаха, че Националният стадион разполага с задоволително огромен потенциал (около 40 хиляди зрители), с цел да бъдат позволен повече почитатели, без да се заплашва тяхното здраве.
 Летящ ЦСКА приземи разградските орли и посегна към Купата на България Летящ ЦСКА приземи разградските орли и посегна към Купата на България
ЦСКА се класира на край за Купата на България, откакто победи Лудогорец с 1:2 като посетител в полуфинален мач-реванш. С общ резултат от...
" Още предходната седмица по време на срещата сред уредниците на финала, органите на реда и представители двата тима, клубът ни съобщи своята безапелационна позиция, че предоставените 2000 билета за публиката на ЦСКА са извънредно незадоволителни. Тогава импровизирано получихме индикации, че виновните институции работят по разрешаването на проблема и е въпрос на време той да бъде решен в интерес на многобройните почитатели, които желаят да поддържат любимците си и да се насладят на футболния празник.
За страдание, все още - понеделник, 11:07 часа, към момента нямаме развиване по обстановката, което мощно ни тормози. Остава малко време до срещата и по тази причина призоваваме Министерството на здравеопазването и всички, от които зависи, да вземат по-скоро решение в името на футбола. А точно, двубой с такава значимост и прочувствен заряд да се организира пред хората, поради които тази игра се е трансформирала в международен обществен феномен ", оповестяват от ЦСКА.
" Надяваме се, че благоразумието ще надделее и хилядите последователи на ЦСКА няма да бъдат ощетени. Във повсеместен интерес е сходен театър да се изиграе пред уместно всеотдайна аудитория ", допълват " армейците ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР