Ръководството на ЦСКА не възнамерява да се разделя с естонския

...
Ръководството на ЦСКА не възнамерява да се разделя с естонския
Коментари Харесай

В ЦСКА нямат намерение да се разделят с Карол Метс

Ръководството на ЦСКА не има намерение да се разделя с естонския национал Карол Метс. Както е известно, в последните дни се появиха доста информации в кипърските медии, че 28-годишният централен бранител е цел №1 на локалния гранд АПОЕЛ за зимния трансферен прозорец, написа " Тема спорт ".

Старши треньорът Софронис Августис има съществени проблеми със своята зашита, като отборът му е позволил повече голове, в сравнение с е отбелязал през този сезон (14/15), и се намира на нежеланата седма позиция в класирането.
 Карол Метс в Топ 3 на естонския народен тим
Карол Метс в Топ 3 на естонския народен тим

Бранителят е основна фигура в селекцията на Томас Хеберли

Специалистът харесва качествата на Метс, като скаути на клуба са следили изявите му в няколко дуела, в това число и в последната среща за годината против Лудогорец. Според някои кипърски медии даже договорката е на финалната права и естонецът ще се трансформира в първото ново попълнение на 27-кратния първенец на Острова на Афродита за 2022 година.

Стойчо Младенов е удовлетворен от представянето на Метс през есента макар неналичието на каквото и да е време за акомодация. Защитникът бе последното лятно попълнение на отбора, като дойде на " Армията " в средата на септември и даже остана без картотека за груповата фаза на Лигата на конференциите, защото крайният период бе изминал.

ЦСКА няма желание да се разделя с Метс и той ще играе сериозна роля в състава напролет.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР