Ръководството на ЦСКА нарече терор над клуба решението на Дисциплинарната

...
Ръководството на ЦСКА нарече терор над клуба решението на Дисциплинарната
Коментари Харесай

ЦСКА: Ще спрем терора над клуба


Ръководството на ЦСКА назова " гнет над клуба " решението на Дисциплинарната комисия към БФС да накаже нападателя Фернандо Каранга по тъжба от Левски след дербито на България в неделя.

" Сините " изгубиха точно с гол на Каранга в края на мача, след който сезираха БФС за метода му на изложение на наслада от гола.

От Левски се почувстваха афектирани и от преживелица след края на мача, когато бразилецът отиде при почитателите на ЦСКА след телевизионното си изявление. За всичко това той ще заплати 6000 лв. и ще пропусне един мач.

Ето какво написаха от ЦСКА:

" Армейци,

за следващ път ставаме очевидци на невиждано решение във щета на нашия клуб.

Фернандо Каранга беше осъден поради метода, по който се радва след маркиран гол. Подобни жестове сме виждали и на други игрища по света, само че там никой не се е почувствал афектиран или заплашен от това, за разлика от България.
Кой и по какъв начин разчете мислите на Каранга и се обиди от тях - не излиза наяве, само че Фернандо няма да играе в идващия мач и ще би трябвало да заплати доста сериозна санкция.

Изумени сме по какъв начин нито една комисия на БФС не се сезира за дейностите на футболиста от Лудогорец Сисиньо в мача с Берое, а за играч на ЦСКА се работи стремително.

Наясно сме, че ЦСКА към този момент е фактор в българското състезание и явно някой се тормози от това. Разбираме и страховете на ръководителите на другите тимове, че ЦСКА може да стане първенец.

ИМА ЗАЩО ДА съдебна експертиза СТРАХУВАТЕ!

Ние няма да оставим нещата по този начин и ще вземем всички законови ограничения да спрем терора върху нашия клуб.

Ние сме ЦСКА и ще се борим до дъно.

От управлението. "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР