Ръководството на ЦСКА излезе с много остра декларация срещу нападките

...
Ръководството на ЦСКА излезе с много остра декларация срещу нападките
Коментари Харесай

ЦСКА с остра декларация срещу Лудогорец и в защита на съдиите

Ръководството на ЦСКА излезе с доста остра декларация против нападките към българските съдии и Съдийската комисия към БФС, като от изказването на " алените " излиза наяве, че те смятат, че зад тези офанзиви стои съперника за купата Лудогорец.
От стадион " Българска войска " показват отвращение, че се твърди, че ЦСКА получава мечтани съдийски назначения, като на няколко пъти загатват фигурата на " Шефа " като индивидът, който стои зад тези изказвания. Макар и да не се прецизира кой е " Шефа ", то от други места в декларацията на ЦСКА се схваща, че се засяга Лудогорец.
В изказването на " алените " се загатва " вашата пършива орлица " (б.ред. талисманът на Лудогорец е орлица), а по-късно от ЦСКА оферират за " началник на съдиите " в България да бъде назначени Георги Караманджуков, който е шеф в отбора на Лудогорец.
 Стойко Сакалиев: Анонсираното овакантяване на Ганчев и Инджов от ЦСКА е поради външна политическа интервенция Стойко Сакалиев: Анонсираното овакантяване на Ганчев и Инджов от ЦСКА е поради външна политическа интервенция
Причината за обявеното овакантяване на ЦСКА от страна на Гриша Ганчев и Юлиян Инджов не е декларацията на почитателите, а външна политическ...
" Направете го в името на вашето тотално утешение, макар че 16-те подарени реферски точки от преди паузата към този момент ви свършиха работа и би трябвало да сте намерили покой ", декларират от ЦСКА.
" И хайде, не ни напомняйте непрекъснато, че сте от „ дълбоката провинция “. Не е нужно, повярвайте! При вашите номера от селски вечеринки няма по какъв начин да си помислим друго. Вие сте точно това, което вършиме, неуважавани господа. И не се самозаблуждавайте, че сте това, което написа за вас в първия, втория, третия уебсайт на Шефа ", се споделя още в декларацията.
Наскоро в отбрана на Съдийската комисия и с искане за неотложен Извънреден конгрес на БФС се оповестиха и от отбора на Левски.
Пълният текст на декларацията на ЦСКА.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР