Ръководството на ЦСКА иска да отговори подобаващо на сериозната селекция

...
Ръководството на ЦСКА иска да отговори подобаващо на сериозната селекция
Коментари Харесай

ЦСКА отговаря на селекцията на Левски, гласи звезден трансфер

Ръководството на ЦСКА желае да отговори уместно на сериозната селекция при съперниците от Левски. На " Армията " търсят интензивно съществено ново звездно попълнение, с което да отговори на Габриел Обертан и Жорди Гомес, написа „ Меридиан Мач “.

Търси се футболист със солидна визитка, който да играе като атакуващ халф или крило. В Борисовата градина пристигнаха много нови, само че нито един от тях не с визитката на звездните попълнения на „ Герена “.

За задачата сега на „ Армията “ преглеждат европейския пазар, а не както нормално този в Южна Америка, тъй като на Стария континент футболистите са по-разпознаваеми. „ Червените “ ще опитат да създадат договорката до 6 септември, когато затваря родният трансферен прозорец. След това е допустимо привличането на свободни сътрудници. Само преди дни ЦСКА се укрепи с Александър Барт и Раул Лое.

Един от разновидностите за звезден трансфер на „ алените “ Раул Русеску по всяка възможност няма да се реализира. Румънецът, който при престоя си в Севиля имаше уговорка за откупуване в размер на 40 милиона евро, е свободен сътрудник. Той обаче желае прекомерно висока заплата и сериозна сума в размер на стотици хиляди евро на ръка за сключване на контракт. Това най-вероятно ще провали договорката.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка

 
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР