Ръководството на ЦСКА 1948 призова феновете си да дойдат половин

...
Ръководството на ЦСКА 1948 призова феновете си да дойдат половин
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 обяви цените на билетите за мача с Хебър, интересът бил огромен

Ръководството на ЦСКА 1948 прикани почитателите си да дойдат половин час преди началото на домакинския мач с Хебър, защото към този дуел има голям интерес. Червените оповестиха, че към този момент са изпратили избрана численост билети в Пазарджик, като не са повишавали цената на билетите и за гостуващи ентусиасти е 10 лв..

Ето какво написа на формалния уебсайт на ЦСКА 1948:

" ЦСКА приема тази събота (28 април) Хебър в най-важния мач за сезона. Ръководството пусна в продажба билетите, като смяна на цените няма.

Ученици (до 18 години) ще влизат против 2,50 лв.. Пенсионерите ще заплащат по 3,50 лв. за стадион „ ДИТ “ в Драгалевци. Секторите за останалите остават на познатите цени – 10, 15, 20 и 30 лв.. Място във ВИП-зоната коства 50 лв..

Билетите за гостуващата агитка са на цена от 10 лв. (според условие на правилника на БФС), като още предишния петък са изпратени в Пазарджик.

Билетите към този момент са пуснати в продажба в мрежата на Eventim. Може да ги закупите онлайн или в многочислените търговски обекти в България.

Началото на мача е 16,00 часа, като призоваваме нашите почитатели да дойдат най-малко 30 минути по-рано, защото ползата е голям.

В Драгалевци ви чака безвъзмезден паркинг, чисти седалки, съвършен фудкорнер, нулева възможност от бомбички.

Лъвчето ще чака децата за фотоси, а на почивката ще бъде разиграна следващата премия. Отново специфична, още веднъж единствено за армейци. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР