Ръководството на ЦСКА 1948 представи голмайстора на Втора лига Светослав

...
Ръководството на ЦСКА 1948 представи голмайстора на Втора лига Светослав
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 взе голмайстора на II лига

Ръководството на ЦСКА 1948 показа голмайстора на Втора лига Светослав Диков. "Червените " оповестиха новия си нападател на своя формален уебсайт. Ето известието:
"ЦСКА не стопира да притегля качествени попълнения в името на огромната цел – завръщането в елита още през идващия сезон. Честта да облече свещената алена фланелка има голмайсторът на Втора лига за миналия сезон Светослав Диков. "
Таранът идва от отбора на Царско село, за който осъществя 25 попадения в 27 турнирни срещи. Освен голмайсторски усет 197-сантиметровият нападател има и нещо още по-важно: откърмен е с любовта към ЦСКА. Той е младеж на "червените " и прекарва близо 10 години в школата на клуба (между 1999 и 2008 г.).
"Аз съм младеж на ЦСКА, израснал съм на "Червено знаме ". Така че в действителност се завръщам в родния си клуб ", съобщи Светльо при формалното си показване. "През новия сезон най-важната цел е да спечелим промоция за елита. Силно се надявам, че ще успеем ", сподели таранът. В ЦСКА той ще се конкурира с различен изявен голмайстор в лицето на Петко Петков, само че не се плаши. "Треньорът има финалната дума. Който е по-добър, той ще играе. Пожелавам на почитателите следващата година да ни гледат в "А " група ", добави Диков.
Ден по-рано ЦСКА 1948 притегли и капитана на Дунав Диян Димов, прочут като Патрик Виейра от Русе. За "драконите " халфът има 129 мача и 33 гола.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР