Ръководството на ЦСКА 1948 обяви на своя официален сайт напускането

...
Ръководството на ЦСКА 1948 обяви на своя официален сайт напускането
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 обяви раздялата с Котев

Ръководството на ЦСКА 1948 разгласи на своя формален уебсайт напускането на спортния шеф Кирил Котев. " Червените " прецизират, че раздялата сред двете страни идва след персонално решение на някогашния национал. Ето какво написаха от столичния клуб:

" Промените в клубната конструкция идват след персонално решение на Котев, който зае управителния пост през 2018 година - малко след отдръпването си от дейна футболна кариера като играч.

Кирил Котев непроменяемо ще остане част от огромното армейско семейство. Вратите на ЦСКА ще бъдат постоянно отворени за него, като клубът му благодари за всеотдайната работа дотук и му пожелава триумф в бъдещите инициативи!

Бившият бранител на „ алените “ беше с главен принос за изминатия почтен път към върха на българския футбол и влизането в efbet Лига.

През сезон 2017/18 бранителят облече екипа на отбора и изигра 15 мача в Югозападната Трета лига, в които означи 3 гола. С лидерските си качества той спомогна неимоверно за трофея от конкуренцията.

Като състезателен шеф пък Котев завоюва с „ армейците “ купата от Втора лига през сезон 2019/2020 и промоция в първия български ешелон.

През богатата си кариера като футболист с изключение на за ЦСКА е играл още за Велбъжд, Видима-Раковски, Локомотив (Пловдив), Далиен и Черно море.

Двукратен първенец на България - през 2004 година с Локомотив (Пловдив) и през 2008 година с ЦСКА. Носител на Купата на България с ЦСКА през 2006 година Вдигал е Суперкупата на България с Локомотив (Пловдив) през 2004 година и с ЦСКА през 2006 година и 2008 година Има и 13 мача за националния тим на България и 1 гол. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР