Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с молба за помощ за

...
Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с молба за помощ за
Коментари Харесай

КОШМАР: Пожар изпепели къщата на футболист на ЦСКА 1948

Ръководството на ЦСКА 1948 излезе с молба за помощ за потърпевшото семейство на 19-годишния гений Мартин Хайдаров, предава БЛИЦ.

Семейната къща на футболиста в Пловдив е изгоряла до основи в резултат на късо съединяване при започване на седмицата. „ Червените “ започват дарителска акция за набиране на средства за възобновяване на дома на играча.

19-годишният Мартин Хайдаров е някогашен младежки национал на България. Taлантът е минал през школите на Ботев (Пловдив) и Левски, а през 2021 година се реалокира от „ Герена “ в ЦСКА 1948.

„ Обръщамe се към вас с една огромна молба!

В началото на тази седмица фамилията на 19-годишния футболист на ЦСКА – Мартин Хайдаров, претърпя ужасяващи мигове. Вследствие на прекъсване на тока и късо съединяване, фамилната им къща в Пловдив пламва. Тя изгаря до основи, като към този миг са останали единствено стените на постройката с трайни следи от случилото се.

Нашият клуб е уверен, че футболната и спортната общност в България има силите да изрази поддръжката си към едно младо надарено момче, което се нуждае от финансова помощ, с цел да може неговата фамилия да възвърне вредите и един ден още веднъж да се радва на прекрасен дом!

В ЦСКА имаме вяра, че положителното живее у всеки един от нас и че в точно тези мигове би трябвало да бъдем най-задружни! Нека приемем тази идея драговолно, тъй като тези хора го заслужават!

Нека помогнем на Мартин и фамилията му!

Прилагаме сметка за парични преводи към момчето:
Мартин Хайдаров
IBAN: BG62BPBI81701075465501

Разчитаме, че с ваша помощ дружно можем да намерим излаз от обстановката! Колкото и сложен да наподобява той на този стадий!

Благодарим от името на Мартин! “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР