Ръководството на телевизия BiT бави заплати поради технически причини, но

...
Ръководството на телевизия BiT бави заплати поради технически причини, но
Коментари Харесай

BiT бави заплати поради `технически причини`, но няма финансови затруднения

Ръководството на телевизия BiT бави заплати заради механически аргументи, само че няма проблем с финансирането на плана. Това обясниха шефовете на медията в позиция, оповестена в уеб страницата на малкия екран.

Главната ревизия по труда се е самосезира по изявления в медиите за това, че в новопродадената телевизия BiT има забавени заплати. До момента в организацията няма постъпили сигнали от служащи и чиновници на малкия екран.

Ето какво споделят от управлението на BiT:

Във връзка с медийните изявления от последните два дни управлението на “Би Ай Телевизия ” ЕООД припомня, че малкия екран е в развой на бизнес промяна и подготовка на новата си програмна скица. Има закъснение на част от заплатите на чиновниците на малкия екран за месец Януари 2018 по механически аргументи и няма проблем с финансирането на плана.

Също по този начин новият притежател на медията „ Интерактив ТВ Системс България “ има изцяло изчистени взаимоотношения с предходните притежатели братя Вълневи. Всички съществуващи отговорности на малкия екран към датата на подписването на контракта за покупко-продажба са трансферирани към „ Интерактив ТВ Системс България “ и ще бъдат обслужвани от нея.

Радваме се на огромния публичен интерес към медията и сме сигурни, че когато пуснем новаторската си стратегия ще спечелим доста нови фенове.

Телевизията бе продадена при започване на февруари, а на 9 февруари, с встъпването на новата администрация, всички излъчвания без новините бяха спрени.

Очаква се новата програмна скица на BiT да тръгне към средата или края на март. Засега проектите са в нея да има огромен дневен блок, от 9 до 17 ч. В него може да влязат и детайли от някои от досегашните публицистични излъчвания - " еМисия България " и " Код 11-13 ".

Според към този момент оповестените планове на новия притежател Миро Янев, BiT ще се развива като интерактивна телевизия, ориентирана към по-младата публика.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР