Ръководството на телевизионния гигант HBO издаде подробности за последния сезон

...
Ръководството на телевизионния гигант HBO издаде подробности за последния сезон
Коментари Харесай

Безумно тъжна новина за почитателите на сериала Game of Thrones

Ръководството на телевизионния колос HBO издаде детайлности за последния сезон на най-гледания сериал в света Game of Thrones. Вицепрезидентът Франческа Орси и програмният шеф Кейси Блойс описаха на конференция в Израел, че са събрали екипа, с цел да прочетат дружно сюжета на последния епизод.

“Беше в действителност мощен миг в персоналния и професионалния ни живот. Никой от актьорския състав не се ползваше с преимущество при написването на финала, по този начин героите им един по един започнаха да падат мъртви “, разкри Орси. Тя добави, че откакто и последната дума била прочетена, всички станали на крайници и в продължение на 15 минути приветствали създателите на поредицата Дейвид Бениоф и Ди Би Уайс.

Както беше доказано предходната година, ще бъдат направени спин-оф продължения (които се концентрират върху обособени характери от Game of Thrones). HBO няма да пести сили, средства и сила и ще сътвори най-малко 5-6 нови поредици.

Преди време самият Кейси Блойс излезе със напълно друга позиция за финала.

Той съобщи, че ще бъдат снимани няколко разнообразни развръзки и до последния миг никой няма да знае коя ще постави точката на сагата. Решението било взето като превантивна мярка против наново приключване на информация и епизоди от фентъзи епоса. Последният сезон на Game of Thrones ще бъде излъчен през 2019 година
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР