Ръководството на Шарлът Хорнетс е изразило желание да сглоби оферта

...
Ръководството на Шарлът Хорнетс е изразило желание да сглоби оферта
Коментари Харесай

Отборът на Майкъл Джордан се интересува от Уестбрук

Ръководството на Шарлът Хорнетс е изразило предпочитание да сглоби оферта за звездата на Хюстън Рокетс Ръсел Уестбрук, заяви репортерът на " The Athletic " Шамс Чарания. " Стършелите " приключиха предишния сезон с едвам 23 победи от 65 дуела и явно ще търсят способи да подобрят състава си.

Hornets are emerging as " a potential suitor " for Russell Westbrook, per
— Bleacher Report (@BleacherReport) Както е известно, Уестбрук е изискал да напусне " ракетите " и да си откри нов тим за началото на идващия сезон, който започва на 22 декември. Шарлът, чийто притежател е легендата Майкъл Джордан, се причислява към листата от претенденти за привличането на 32-годишния баскетболист, в който са още тимовете на Лос Анджелис Клипърс, Маями Хийт и Ню Йорк Никс.
Уестбрук записа приблизително по 27.2 точки, 7.9 битки и 7.0 асистенции приблизително на мач през миналия сезон, в който Хюстън доближи до втория кръг на плейофите. В самата заключителна фаза обаче Ръс несъмнено изпитваше проблеми и за осем дуела записа рекордно ниски индикатори - 17.9 точки, 7.0 битки и 4.6 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР