Ръководството на Севиля ще се събере във вторник на спешна

...
Ръководството на Севиля ще се събере във вторник на спешна
Коментари Харесай

В Севиля обсъждат бъдещето на Монтела

Ръководството на Севиля ще се събере във вторник на незабавна среща, на която ще бъде разисквано бъдещето на старши треньора Винченцо Монтела и на спортния шеф Оскар Ариас.

На свиканото заседение с изключение на членовете на борда на шефовете на клуба се чака участват, както Монтела, по този начин и Ариас.

Шефовете на Севиля са извънредно разочаровани от загубата с 0:5 във финала за Купата на Краля против Барселона на „ Уанда Метрополитано “.

След финала в Мадрид, Монтела се прибра в своята татковина, само че ще се завърне в Севиля във вторник, с цел да участва на срещата.

Със сигурност Винченцо Монтела ще продължи да води Севиля до края на сегашния сезон, само че е доста евентуално по-късно да бъде уволнен.

Бъдещето на Оскар Ариас в Севиля също не наподобява по никакъв начин несъмнено.

През предишното лято той размени Мончи на поста на споретен шеф в клуба.

Севиля се намира в доста внимателно състояние. Отборът е на седмо място в класирането и непременно би трябвало да го резервира, с цел да си подсигурява присъединяване в Лига Европа и през идващия сезон. Задачата на андалусийци не наподобява по никакъв начин лесна, тъй като осмият Хетафе е с еднакъв актив с тях, деветият Жирона изостава единствено на точка, а десетия Селта е на две.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР