Ръководството на Рома започва сериозна работа за усилване на нападателната

...
Ръководството на Рома започва сериозна работа за усилване на нападателната
Коментари Харесай

Рома усилва нападателната си мощ със Сусо или Малком

Ръководството на Рома стартира сериозна работа за увеличаване на нападателната мощност на отбора за новия сезон. За задачата “Вълците” ще опитат да доведат на “Олимпико” Сусо от Милан или крилото на Бордо Малком.

Римляните считат незабавно да влагат парите, които ще получат за прехвърлянето на вратаря Алисон Бекер в посока Ливърпул. Смята се, че в касата на клуба ще постъпи сумата от 63 милиона евро, която незабавно ще бъде вложена в нови футболисти.

Основната цел на Рома бе Доменико Берарди от Сасуоло, само че “Вълците” отхвърлят да платят желаната сума от 30 милиона евро. Затова спортният шеф Мончи счита да насочи напъните си към привличането на Сусо от Милан. Интерес към испанеца обаче има и от Интер, Наполи и Челси, тъй че борбата за подписа му може да се окаже много сериозна.

Друг вид за римляните е крилото на Бордо Малком. Доскоро се смяташе, че той сигурно ще премине в Интер, само че договорката към момента не е реалност, защото “нерадзурите” се двоумят дали да извадят желаните от французите 35 милиона евро. Именно това може да разреши на Рома да надцака директния си съперник и да отмъкне бразилеца под носа на “нерадзурите”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР