Ръководството на Реал Мадрид не иска решението на Тони Кроос

...
Ръководството на Реал Мадрид не иска решението на Тони Кроос
Коментари Харесай

Реал Мадрид притиска Кроос да вземе решение за новия си договор

Ръководството на Реал Мадрид не желае решението на Тони Кроос дали ще подпише нов контракт с клуба да се трансформира в някаква продължителна сага, написа " Марка ". Настоящият договор на 32-годишния немец изтича през лятото и той към момента не е дал безапелационен отговор какви са желанията му - дали ще остане на " Сантиаго Бернабеу " или ще напусне. Появиха се даже изказвания, че той обмисля и разновидността да приключи кариерата си.

Шефовете на Реал обаче към този момент притискат играча да вземе дефинитивно решение. В клуба желаят колкото се може по-рано да са наясно в каква обстановка ще бъдат сложени и дали към този момент би трябвало да търсят заместител на Кроос.

Все отново от " Сантиаго Бернабеу " ще покажат почитание към своя футболист и ще му дадат още малко време да обмисли всички разновидности. Мадридчани обаче желаят най-късно до февруари да знаят неговия отговор.

Кроос бе притеглен в Реал през 2014 година от Байерн (Мюнхен). През последните години той се трансформира в един от най-важните играчи за клуба, като има 374 мача, 25 гола и 85 асистенции. С " белия балет " той завоюва 3 трофеи на Испания, 4 в Шампионската лига, 4 Суперкупи на Европа и 3 на Испания и други

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи мачове от испанската LaLiga, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport 4.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР