Ръководството на РБ Лайпциг не смята да намалява цената на

...
Ръководството на РБ Лайпциг не смята да намалява цената на
Коментари Харесай

РБ Лайпциг няма намерение да продава Тимо Вернер на занижени цени

Ръководството на Република България Лайпциг не счита да понижава цената на нападателя Тимо Вернер, от който напоследък се интересува водачът в британската Висша лига Ливърпул.

" Република България Лайпциг няма желание да понижава откупната уговорка на нападателя Тимо Вернер. Нека претендентите за този състезател да са наясно занапред ", заяви президентът на клуба Оливер Минтцлаф.

Така Ливърпул, който е апетитен за любимец номер 1, има време до 15-и юни, с цел да вземе футболиста за 55 милиона евро. След тази дата влиза в действие новата откупна уговорка, която пораства до 64 милиона евро.

Минтцлаф изясни, че клубът му няма да върви към отстъпки.

" Тимо няма да стане по-евтин. Нямаме желание да продаваме футболиста за по-ниска цена от неговата действителна откупна уговорка, още повече че до края на този му контракт не остава една година. За момента имаме цялостен надзор над обстановката и съм спокоен, тъй като е привързан с нас за още три години ", споделя шефът пред Sport Bild.

24-годишният нападател през този сезон има 38 мача за Република България Лайпциг и е вкарал 30 гола, както и е подал 12 асистенции във всички шампионати.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР