Ръководството на пусна виртуални билети за всички контролни срещи на

...
Ръководството на пусна виртуални билети за всички контролни срещи на
Коментари Харесай

Левски пусна в продажба виртуални билети за контролите в Хърватия

Ръководството на пусна виртуални билети за всички контролни срещи на отбора в Хърватия. Цената на талона ще е тъкмо 10 лв..

Ето какво написаха от клуба:

" Левскари,

след паузата без футболни страсти, „ Левски “ започва своята зимна подготовка и пред отбора предстоят поредност от контроли по време на лагера в Хърватия.

Отборът ще изиграе пет контроли по време на зимния си предварителен лагер в Умаг, Хърватия, като „ сините “ ще бъдат край брега на Адриатическо море от 14 януари до 3 февруари 2021 година
Първата инспекция е планувана за 20 януари против словенския „ Домжале “. На 23 януари „ Левски “ излиза против „ Топола “ (Сърбия). На 27 януари „ сините “ играят против словашкия „ Слован “ (Братислава). На 30 януари е планувана инспекция против различен словенски отбор – „ Олимпия “ (Любляна). На 2 февруари „ Левски “ излиза в последната си контрола в Хърватия – против босненския „ Сараево “.

„ Сините “ се прибират в София на 3 февруари, а последната инспекция преди началото на пролетния полусезон в Първа лига е против „ Спортист “ (Своге) на 7 февруари.

„ Сините “ почитатели ще имат нова опция да показват по какъв начин се обича един тим постоянно и на всички места, като от през днешния ден всеки последовател ще може да поддържа клуба, закупувайки си виртуален пакетен билет за всички другарски срещи на отбора. Цената на талона е 10 лева, а закупуването му подсигурява както морална, по този начин и финансова поддръжка към обичания отбор.

Талоните могат да бъдат закупени в формалния магазин на „ ПФК Левски “ на стадион „ Виваком Арена – “, в цялата мрежа на Eventim, както и онлайн ТУК: https://bit.ly/3byqYeq
Припомняме, че ЛЕВСКИ ТВ ще предава онлайн в клубното приложение всички контроли, които отборът ще изиграе до края на лагера в Хърватия.

Стриймингът ще е наличен единствено в мобилната апликация, която може да изтеглите изцяло гратис в дните преди първия дуел, с цел да си гарантирате бърз и сигурен достъп до опцията да гледате своите любимци в идните инспекции ", написаха от клуба.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР