Ръководството на публикува отворено писмо до министъра на вътрешните работи

...
Ръководството на публикува отворено писмо до министъра на вътрешните работи
Коментари Харесай

Oт ЦСКА-София: Настояваме МВР да разкие нападателите от Варна, това беше своеобразен акт на тероризъм

Ръководството на разгласява отворено писмо до министъра на вътрешните работи и до основния сектретар на Министерство на вътрешните работи във вразка с вчерашното нахлуване по време на дуела на " алените " против във Варна. " До Министъра на вътрешните работи

До Главния секретар на Министерство на вътрешните работи

Уважаеми господа,

Настояваме пред Вас, които сте отпред на виновна институция като Министерство на вътрешните работи, да се задеистват всички законови механизми и процедури по разкриването и подвеждането под отговорност на лицата, които в събота вечер на стадион „ Тича “ във Варна нападнаха с бомби армеиската аудитория.

На полувремето на мача сред тимовете на Черно море и ЦСКА, от външната стана на стадиона към бранша с гостуващата аудитория полетяха самоделни бомби, които попаднаха измежду алените последователи. Някои от бомбите избухнаха в рискова непосредственост до нищо неподозиращи деца и техните родители, пристигнали да поддържат обичания си клуб. Всичко това сътвори суматоха и блъсканица и бе сериозна провокация и причина за още произшествия. За наи-голямо благополучие и шанс на всички, до съдбовни случаи не се стигна, а дуелът приключи без ескалация на напрежението.

Призоваваме органите на Министерство на вътрешните работи да положат оптимални старания и открият причинителите на тази провокация, като те бъдат подведени под строга отговорност за незаконните си деиствия. Молим да бъде импортирана изясненост и детайлности пред нас и обществеността за хода на следствието. Има ли към този момент обвинени и арестувани лица и какви ограничения по отношение на тях са подхванати?

Ние като клуб считаме, че това беше самобитен акт на тероризъм от страна на причинителите. Осъзнат опит за нападение и убииство на български жители, предумишлено проведен и сбъднат, без всевъзможни угризения и угриженост за човешкия живот. Сериозно и съзнателно закононарушение, което можеше да бъде заплатено с цената на почтени потърпевши и жертви ", написаха " алените " на формалния си уебсайт. efbet Лига 5 кръг, събота 12 септември  Черно море 1:1краен резулат  ЦСКА-София
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР