Ръководството на ПФК Лудогорец умолява всички, които ще присъстват на

...
Ръководството на ПФК Лудогорец умолява всички, които ще присъстват на
Коментари Харесай

Лудогорец с обръщение към феновете си преди мача с Антверпен

Ръководството на ПФК Лудогорец умолява всички, които ще участват на мача от груповата фаза на Лига Европа с Антверпен в четвъртък, да съблюдават прецизно специфичните ограничения за сигурност, разказани в заповедите на Спортното и Здравното министерство, както и УЕФА.
" ПФК Лудогорец приканва последователите да дойдат на стадиона допустимо най-рано, с цел да се облекчи пропусквателният режим. Непосредствено преди турникетите стюарди ще ревизират телесната температура, а полицията за сходство сред имената на билетите и документите за идентичност. Важно!!! Задължително носете персонални карти или паспорти!

Всеки почитател би трябвало да носи със себе си и попълнена декларация за информираност по отношение на COVID-19, както и за аставник, в случай че ще участва с лице под 18 години. Тези заявления са раздадени на всеки персонално при покупката на билет. В случай на нужда може да се употребява линк, който се намира в портала за покупка на онлайн билети, както и на основната страница на формалния уебсайт на клуба Документите би трябвало да бъдат изтеглени, попълнени прецизно и да се показват при влизане на стадиона. Привържениците са длъжни да се срещнат детайлно с ограниченията, които би трябвало да съблюдават от укзателните табели по входовете на „ Хювефарма Арена “ и инструкциите, които поучават при покупката на билети.

ПФК Лудогорец умолява почитателите да съблюдават прецизно местата си на стадиона и да поддържат физическа отдалеченост освен на трибуните, само че и при влизане на „ Хювефарма Арена “. Носенето на маска, която да покрива носа и устата по време на целия мач е наложително.

Моля, спазвайте прецизно разпорежданията на стюардите!!!

Клубът припомня също по този начин, че на стадиона няма да бъдат допускани почитатели в нетрезво положение, с оръжия, рискови предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките викания, както и потреблението на лазери от трибуните по време на мача, са безусловно неразрешени. Всички последователи подлежат на щателна инспекция по входовете, като неразрешените предмети ще бъдат изземвани.

За мача с Антверпен стадион „ Хювефарма Арена “ отваря порти в 20,00 ч. В случай, че има останали свободни билети, касата на ул. „ Васил Левски “ ще работи до 21 ч ". efbet Лига 10 кръг, събота 24 октомври  Монтана 18:00предстои  Лудогорец
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР