Ръководството на PayPal заяви готовност да поддържа всички налични криптовалути(снимка:

...
Коментари Харесай

PayPal ще интегрира всички криптовалути и блокчейн услуги


Ръководството на PayPal съобщи подготвеност да поддържа всички налични криптовалути
(снимка: CC0 Public Domain)

Популярната п латежна услуга PayPal прави всичко допустимо, с цел да интегрира наличните блокчейн услуги и криптовалути в своята платформа, увери в ицепрезидентът на компанията Ричард Наш в изявление за Cointelegraph по време на Световния стопански конгрес в Давос, Швейцария.

С интеграцията на биткойн за потребителите в Съединени американски щати платформата желае да разшири вариантите от услуги за клиентите си, в това число идните публични цифрови версии на държавни валути (CBDC).
още по темата
„ Стремим се да работим с други, с цел да покрием всичко, което можем, без значение дали става дума за токените, които имаме в този момент в цифровите портфейли на PayPal, за частни цифрови валути или CBDC в бъдеще ”, съобщи Наш.

Топ мениджърът загатна, че самият той има известно количество криптовалути и това изцяло подхожда на позицията му в компанията.

Миналия март PayPal добави опцията за за клиенти и притежатели на бизнес. Освен това, съгласно непотвърдена информация, компанията ще пусне и личен цифров актив с закрепена цена (stablecoin), който може да се назовава PayPal Coin.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР