Ръководството на Община Разлог извърши оглед на ремонтни дейности по

...
Ръководството на Община Разлог извърши оглед на ремонтни дейности по
Коментари Харесай

Ръководството на Община Разлог извърши оглед на ремонтни дейности по подмяна на водопроводната мрежа на ул. Поп Богомил

Ръководството на Община Разлог извърши оглед на ремонтни действия по замяна на водопроводната мрежа на ул. " Поп Богомил ", реализирани от " Водоснабдяване и канализация " ЕООД – Благоевград.

По време на визитата си, кметът на Община Разлог инж. Венцислав Гърменов и зам.-кметовете господин Иван Гюров и госпожа Гергана Фарфарова подчертаха значимостта от възстановяване на водоснабдяването и обезпечаване на качествена питейна вода за локалните поданици и оповестиха бъдещите планови действия, които ще бъдат осъществени в региона.

След довеждане докрай замяна на водопроводната мрежа от страна на ВиК, Община Разлог възнамерява изцяло асфалтиране на ул. " Поп Богомил " в сектора сред ул. " Бела река " и ул. " Черна река ". С цел даване на " Безопасна и здрава среда ",

Община Разлог ще извърши и реорганизация на парка в квартала, създавайки привлекателно място за игра, спорт, развлечения и отдих. Плановите действия са ориентирани към построяването на нова детска площадка, отделяне тук-там за отдих и спорт, ободряване на тревните площи и оформяне на съществуващата растителност.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР