Ръководството на "Нове холдинг" разпространи официална позиция във връзка с

...
Ръководството на "Нове холдинг" разпространи официална позиция във връзка с
Коментари Харесай

Васил Божков обвърза парите за Левски със запазването на частните лотарии

Ръководството на "Нове холдинг " популяризира публична позиция по отношение на изявленията след вчерашната среща на Васил Божков с представителите на последователите футболен клуб "Левски ".

"Ако няма лотария, няма да имам пари да давам на "Левски ". Оттук нататък би трябвало вие да решите по какъв начин ще се показва тимът ", е споделил бизнесментът на почитателите, съгласно малко видео, снимано от оповестено в уеб страницата 7dnilevski.com

"Знаете какво направихме. Школа направихме, стадиона щяхме да го довършим тази година. Отборът ни е мощен, имаме шансове за купа, шансове за първо място в шампионата, само че нещата бяха дотук. Трябва да решите какво, по какъв начин и за какво. Това е обстановката. Атаката идва от Валери Симеонов. Той внася законопроекта. Ако се гласоподава това нещо - край! ", споделя Божков

Видеото бе качено във Facebook и от спортния уебсайт dsport.bg

В формалната си позиция от "Нове холдинг " декларират, че в диалога си Божков засяга група некомпетентни политици, които демонстрират неуважение или непознаване на Конституцията на Република България, пред която са положили клетва, а не страната като институция.

"Същите политици с дейностите и изявленията си опонират и на редица европейски закони, разпореждания и правила. Законопроектът основан и подсилен от тях, основава и рисков казус в дейности на властимащите към частния бизнес. Същият план е непосредствено ориентиран против компанията, която финансира ПФК Левски. При неговото вероятно реализиране, поетите и изпълнявани досега задължения за излекуване и развиване на клуба ще станат неизпълними ", акцентират от компанията.

Миналата седмица група депутати отпред със зам.-председателят на Народното събрание Валери Симеонов внесоха промени в закона, съгласно които се не разрешава осъществяването на лотарийни игри от частни компании.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР