Ръководството на Нефтохимикпредстави новия си старши-треньор в лицето на опитния

Ръководството на Нефтохимикпредстави новия си старши-треньор в лицето на опитния ...

Красимир Мечев е новият треньор на Нефтохимик


Ръководството на Нефтохимикпредстави новия си старши-треньор в лицето на опитния специалист Красимир Мечев, който ще води отбора през сезон 2021/2022.

Специалистът за последно бе начело на Локомотив (Горна Оряховица) във Втора лига, а след като се раздели с клуба известно време прекара в Англия, където работеше към футболна школа с подрастващи.

Целта пред него е добро представяне във Втора лига и колкото се може по-високо класиране.

Бургазлии представиха и нов партньор и спонсор в лицето на УФА "ИНТЕРНАЦИОНАЛ" ДООЕЛ, мениджърска агенция от Северна Македония със седалище в Скопие.

"Спонсорският договор между нас и "УФА ИНТЕРНАЦИОНАЛ" ДООЕЛ вече е подписан и мога да кажа, че Нефтохимик го очакват по-добри дни. Всички ние вярваме и се надяваме, че проблемите вече са зад гърба ни, а всеки един футболист от отбора вече ще може да мисли само за представянето си на терена", обяви Анелия Златкова, президент на Нефтохимик.

"Работи се усилено по селекцията. Видя се, че Нефтохимик в каквото и състояние да е все пак е трамплин за много футболисти. Сами видяхте, че наши играчи отидоха в efbet Лига. Отборът ни ще бъде все по-атрактивна дестинация за футболистите и си пожелавам добър сезон с добри резултати. Вярвам, че през тази кампания няма да се борим за спасение, както през изминалата". "Новият ни партньор видя в наше лице сериозна възможност за съвместни отношения, защото все пак Нефтохимик е име не само в България, а и в Европа. Да не забравяме, че сме отбор от голям град, което също е атрактивно за хората, които помагат на футбола", завърши президентът на Нефтохимик.
Нефтохимик стартира тренировки без старши-треньор
Нефтохимик стартира тренировки без старши-треньор

Новият наставник ще бъде обявен до дни

Източник: topsport.bg