Ръководството на Нефтохимик представи новия си старши-треньор в лицето на

...
Ръководството на Нефтохимик представи новия си старши-треньор в лицето на
Коментари Харесай

Красимир Мечев е новият треньор на Нефтохимик

Ръководството на Нефтохимик показа новия си старши-треньор в лицето на опитния експерт Красимир Мечев, който ще води тима през сезон 2021/2022.

Специалистът за последно бе отпред на Локомотив (Горна Оряховица) във Втора лига, а откакто се раздели с клуба известно време прекара в Англия, където работеше към футболна школа с подрастващи.

Целта пред него е положително показване във Втора лига и колкото се може по-високо класиране.

Бургазлии показаха и нов сътрудник и спонсор в лицето на УФА " ИНТЕРНАЦИОНАЛ " ДООЕЛ, мениджърска организация от Северна Македония със седалище в Скопие.

" Спонсорският контракт сред нас и " УФА ИНТЕРНАЦИОНАЛ " ДООЕЛ към този момент е подписан и мога да кажа, че Нефтохимик го чакат по-добри дни. Всички ние имаме вяра и се надяваме, че проблемите към този момент са зад тила ни, а всеки един футболист от тима към този момент ще може да мисли единствено за представянето си на терена ", разгласи Анелия Златкова, президент на Нефтохимик.

" Работи се интензивно по селекцията. Видя се, че Нефтохимик в каквото и положение да е въпреки всичко е трамплин за доста футболисти. Сами видяхте, че наши играчи отидоха в efbet Лига. Отборът ни ще бъде все по-атрактивна дестинация за футболистите и си поисквам добър сезон с положителни резултати. Вярвам, че през тази акция няма да се борим за избавление, както през миналата ". " Новият ни сътрудник видя в наше лице сериозна опция за взаимни връзки, тъй като въпреки всичко Нефтохимик е име освен в България, а и в Европа. Да не забравяме, че сме тим от огромен град, което също е атрактивно за хората, които оказват помощ на футбола ", приключи президентът на Нефтохимик.
 Нефтохимик започва тренировки без старши-треньор
Нефтохимик започва тренировки без старши-треньор

Новият ментор ще бъде разгласен до дни
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР