Ръководството на Министерството на вътрешните работи и синдикатите се споразумяха

...
Ръководството на Министерството на вътрешните работи и синдикатите се споразумяха
Коментари Харесай

Синдикатите в МВР имат ден да кажат дали приемат идеите на ръководството за заплащането

Ръководството на Министерството на вътрешните работи и синдикатите се споразумяха до на следващия ден синдикалните организации да показват своите мнения по препоръчани промени в Наредбата за размера за спомагателните хонорари за реализирани резултати на чиновниците, заяви пресцентъра на ведомството. Ако те бъдат признати, сумите за първия регистриран интервал ще бъдат изплатени през август.

Министър Валентин Радев съобщи, че разчита на синдикатите за това, че познават детайлите и държи дружно да вземат най-справедливото решение за стимулиране на чиновниците. Синдикатите се ангажираха в период до на следващия ден да изпратят своите писмени мнения.

" Борете се за по-високи приходи, само че дано го вършим дружно ", прикани министър Радев. Той още веднъж помоли да не се манипулира процесът на разговор посред им.

Зам.-министър Стефан Балабанов увери представителите на синдикатите, че складовете са обезпечени със декларираните от съответните дирекции униформи. Председателят на Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи Валентин Попов изразил удовлетворение от бързата реакция на управлението на министерството за погашение на паричната равноценност на полагащите се облекла на чиновниците и добави, че чака развиване и по другите сложени от синдикатите наболели въпроси.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР