Ръководството на Micro-Star International по повод дебюта на вътрешния пазар

...
Ръководството на Micro-Star International по повод дебюта на вътрешния пазар
Коментари Харесай

Тази събота в Киев ще се проведе събитието MSI Gaming Day

Ръководството на Micro-Star International във връзка дебюта на вътрешния пазар на нова дънна платка, основана на набора от логики Intel B360 кани геймърите и компютърните запалянковци на събитието MSI Gaming Day.

На него всички искащи ще могат да изслушат лекцията за особеностите и преимуществата на новата платформа, да приказват с техниците на сдружението, да тестват най-новите игрови системи, както и да получат основна отстъпка при покупката на дънната платка MSI B360 Gaming Plus.

Избраното място за провеждането на MSI Gaming Day е МОЛ „New Way“ Датата за осъществяване на събитието — 14 април от 10:30 часа.



За да получите 30% отстъпка от настоящата цена на систематичната платка MSI B360 Gaming Plus е належащо авансово да попълните онлайн формата, с цел да се регистрирате непосредствено за събитието. Трябва да се има поради, че размерът на платката е стеснен, а самата отстъпка ще бъде на инцидентен принцип разигран измежду всеки, който дава отговор на изискванията на акцията.

Освен това, посетителите на MSI Gaming Day също ще могат да вземат участие в шампионатите по FIFA 2018 и Mortal Kombat XL.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР