Ръководството на Математическата гимназия Д-р Петър Берон във Варна, ученици,

...
Ръководството на Математическата гимназия Д-р Петър Берон във Варна, ученици,
Коментари Харесай

Инициатива на МГ "Д-р Петър Берон" във Варна за засаждане на фиданки



Ръководството на Математическата гимназия „ Д-р Петър Берон ” във Варна, възпитаници, учители и членове на публичния съвет засадиха в Морската градина 50 фиданки сребролиста липа във връзка юбилея на учебното заведение.

Какво споделиха за самодейността, подкрепена от общината, Павлин Петков - шеф на гимназията и с Тодор Славов - възпитаник в 12 клас:

" Мястото е отлично. Тук ще можем да идваме, да ги гледаме, да сменяме табелката, в случай че би трябвало, само че без помощта на експертите нямаше по какъв начин да се оправим. Всяко едно залесяване и всяко едно засаждане си е богослужение. И при математиката е по този начин ".

" Аз съм Тодор Славов, 12-ти Г - най-хубавата паралелка, тъй като хем сме относително умни, обаче не сме и доста натегачи. Само малко, " златната среда ". Три пъти съм садил дърво, обаче и трите пъти изсъхна. Бях доста дребен. Отидохме в гората, изскубахме едни елички и непосредствено ги сложихме в дупките. За сребролистата липа ще се грижа. През два дни ще издаваме и ще си поливаме дръвчетата, всяка седмица "
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР