Ръководството на Локомотив (София) ще предложи нов договор на вратаря

...
Ръководството на Локомотив (София) ще предложи нов договор на вратаря
Коментари Харесай

Локомотив предлага нов договор на вратаря си

Ръководството на Локомотив (София) ще предложи нов контракт на вратаря Александър Любенов. Контрактът на стража изтича в края на сезона, а столичните “железничари ” желаят да задържат един от главните си футболисти задълго, написа “Тема спорт ”. В идния дуел с Хебър от 13-ия кръг на efbet Лига Любенов ще изиграе своя мач номер 100 с червено-черната фланелка.
 Бомба в Надежда! Локо (София) нанесе първа загуба на Лудогорец - обстановката в челото се заплита Бомба в Надежда! Локо (София) нанесе първа загуба на Лудогорец - обстановката в челото се заплита
Вратарят бе в основата и за триумфа над Лудогорец (1:0) в последния кръг на шампионата, когато се регистрира с основни намеси, запазвайки мрежата си суха. Любенов кара петия си сезон в “Надежда ”. Юношата на Левски досега е носил екипите още на Локомотив (Пловдив), Ботев (Враца), Хебър и Септември (Симитли).

Станислав Генчев и треньорът на вратарите Йордан Господинов желаят да задържат най-опитния си състезател под рамките на вратата, защото на този пост разполагат с младите Дамян Дамянов и Жарко Истатков. Целта им е двамата да попиват опита на Любенов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР