Ръководството на Локомотив София покани на разговори опитния специалист Стойчо

...
Ръководството на Локомотив София покани на разговори опитния специалист Стойчо
Коментари Харесай

Локо София желае Стойчо Стоев за треньор

Ръководството на Локомотив София предложения на диалози опитния експерт Стойчо Стоев, оповестява „ Труд “. Желанието на шефовете в „ Надежда “ е да поверят тима на досегашния ментор на Лудогорец. Втородивизионният отбор остана без треньор в сряда, откакто разгласи, че освобождава досегашния старши – Младен Додич. Смяната на сърбина идва след незадоволителния завършек на есенния дял, белязан от три следващи мача без триумф против съперниците да Топ 3 – 3:3 с Нефтохимик, ново 3:3 с Хебър и 2:3 от ЦСКА 1948.

Сега „ железничарите “ виждат в Стоев идеалния вид за нов треньор. Бившият футболист на отбора към този момент е заемал тази позиция в „ Надежда “. В края на 90-те години Стоев първо работи в школата. По-късно бе асистент на Христо Бонев, а за малко и отпред на първия отбор. Впоследствие някогашният нападател натрупа стабилен опит в родния футбол. Най-големите му триумфи са свързани с Лудогорец. В Разград става два пъти първенец, печели Купата на България, класира отбора и за 1/8 край в Лига Европа.

Сега желанието на Стоев е да продължи кариерата си в чужбина, откакто реализира всичко допустимо у нас. В момента обаче офертите не го удовлетворяват и не е изключено да люовта към Локо София да надделее в този сложен за „ червено-черните “ интервал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР