Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще предложи нов договор на старши

...
Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще предложи нов договор на старши
Коментари Харесай

Крушарски награждава Тунчев с нов договор

Ръководството на Локомотив (Пловдив) ще предложи нов контракт на старши треньора Александър Тунчев, твърди " Тема Спорт ". Младият ментор пое " черно-белите " през ноември предходната година, откакто Бруно Акрапович напусна в посока ЦСКА. Настоящият договор на Тунчев като старши треньор е до лятото. Собственикът Христо Крушарски обаче е мощно впечатлен от работата на някогашния национал и ще му предложи нов контракт. Два кръга преди края на постоянния сезон Локо е на второто място.

Преди година поради идния край за Купата с ЦСКА, която след това тимът завоюва, Локо остана едвам пети в шампионата, като взе единствено 3 точки в плейофите. " Моят контракт не е проблем. Може и до лятото да е, само че отново споделям, не е най-важното ", сбит бе Тунчев.

Според осведомени младият ментор ще получи и усъвършенстване в изискванията по новия договор, само че те ще са минимални. Крушарски е решил, че от финансова позиция е по-добре да задържи Тунчев, в сравнение с да търси различен треньор. През есента някогашният бранител на Лестър ще се снабди с УЕФА Про Лиценз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР