Ръководството на Локомотив (Москва) е пропуснало възможността да назначи за

...
Ръководството на Локомотив (Москва) е пропуснало възможността да назначи за
Коментари Харесай

От Локо изпуснали Роберто Мартинес

Ръководството на Локомотив (Москва) е пропуснало опцията да назначи за старши треньор Роберто Мартинес, който сега е селекционер на Белгия. Разкритието направи известният публицист Василий Уткин.

" Много ми е забавно да попитам шефовете на Локомотив за какво не се взеха решение да сменят Юрий Сьомин, когато можеха да го сменят с Роберто Мартинес. Шансът беше напълно действителен. Не мога да споделя повече детайлности, тъй като договарянията бяха комплицирани - въпреки всичко Мартинес имаше контракт. Неотдавна той преподписа. Но е реалност, че имаше опция Локомотив да го притегли и клубът я отхвърли ", сподели Уткин.

" Няма по какъв начин да опиша цялата история, само че аз съм осведомен човек. Повярвайте ми, Локомотив можеше да назначи Роберто Мартинес, освен това при напълно естествени финансови условия. Той даже нямаше да е най-скъпият треньор в Премиер лигата ", добави Василий Уткин.

В края на предишния месец управлението на " железничарите " освободи легендата Юрий Сьомин, който беше сменен от сърбина Марко Николич.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР